Milyen jó lenne(jav.)
Amit nem tudtam, most tudom, milyen jó lenne válladon pihenni hetven év után,
meghalni fényes délután.
Milyen jó lenne reggelig (amíg az időnkből telik) együtt csodálni, hogy forog velünk a föld,
a csillagok hogy szikráznak a fák hegyén,
s átimbolyog a lámpafény,
míg sárga gyökeret fakaszt fekete tófelszín alatt.
Amit sejtettem, most tudom:
veled lehet csak alkalom boldognak lenni egy kicsit,
amíg a virág elvirít.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-28 17:18:14
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-28 17:18:14