A villamos sárga csíkja lassan elpárolog a pupillámról.
Úgy állok itt, bizonytalan alakban, mint a szmog.
Nem várok rád, mert akkor nem jössz.
De ha megszűnök várni, nem vagyok.
Incselkedik, belém lő a szél.
Kovbojost játszunk, a sarkon elvetődöm.
Kiálts rám, s nem kelek föl!