Lájk
voltak nappalok hogy éjszakákat nem aludtam
penészes fotelom izzadságöklű karján
hevert a lábam bevertem házam onjába
lágy ideggel konyhába rohanva míg bezár
a boot tolva enyhe zsemlemorzsát lisztet
tojást ki tányérba ki asztalra teremtetted
billentyűzetem ágyéka csuklóm hevíti lassan
elkenődve gyenge prézlim egy optikus egéren
jól látom processzor kelledesen végfénybe gyújtja
tekintetem turbo boost kapcsol megy a connect
a hasam de beérem ennyivel lassabban nyílik
az arcok könyvtára szemem a nevében folyj
végig testemen izgalom hajnala e rántott hús
kenyéren mint vén lájk a tenyéren csak reám is tolj...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-24 00:37:38
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-24 00:37:38