Összefüggéstelenül
Hogy el tudtam gondolni akkor,
mit nyári reggel, negyed hatkor
kellett volna, varázsos ég!
Lezuhantak a hópihék.
Hogy el tudtam gondolni álmom,
a csöndet, ahogy kiabálnom
kellett volna, istenem,
hiába vagy, ha nem hiszem.
Sok minden így jutott eszembe
összefüggéstelenül –
Megállok, rogyok összeverve,
s bámullak, vajon kiderül,
hogy nem születtem engedelmes
bús csillagok alatt -,
míg szempillám az égre verdes,
meghallom-e a a hangodat?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-22 10:22:43
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-22 10:22:43