élj úgy
élj úgy a következő életed se legyen előző
élj úgy mint egy kizsírozott tepsi
élj úgy mint egy tengerszemet birtokló öreg rozmár
élj úgy mint egy ötven éves nő akinek összeszorult
a szíve tanuld meg kikapcsolni a tévét ha nincs adás
élj úgy mint egy falusi közért
vagy mint egy pornósztár fekete kutyája
élj úgy mint aki oda klikkel ahol van feloldás
élj úgy mint aki órákat töltött a vasúti kocsik mosdójában
hogy eldöntse mi legyen
élj úgy mint aki hajlandó felvenni lyukas zoknit és
vagy mint kontakthibás inkubátor
élj úgy mint akit csöndesen lekísérnek
élj úgy mint aki látta az istent kint a parkolóban
hóna alatt lefűrészelt csövű vadászpuskával épp
rátaposott egy csikkre
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-21 12:27:11
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-21 12:32:54