Whiskey lullaby
Brad Paisley dalszöveg átirat
Amíg elszívsz egy cigit, addig megszakad a szívem,
Hogy egyedül vagyok, és a füstre emlékszem,
Nézem, ahogy iszol, kezembe veszek magam is
Egy whiskeys üveget, esetleg vodkát, pálinkát.
A fejemhez tartom, hozzá nyomom, mint a pisztolyt.
Itathatnának velem akármit, bármily bánat is törne
Rám, nincs olyan ital, ami elfelejtetné velem,
Amit mondtam neked: addig szeretlek, amíg
Meg nem halok, így fekszem az ágyon, párnák közt,
Lehunyt szemmel, miközben az angyalok egy
Whiskey altatódalt dúdolnak újra el, szádból
A whiskey szagát semmi nem mossa ki utánam.
Ez volt az utolsó korty a halálom után, az élet rövid,
De az idő nagyobb, minden kép megmarad.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-21 12:24:01
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-22 01:44:26