Valecsik Ákos
Üzemidő/gépóra
Trükkös kis kurva az idő,
vagina dentata,
halált hozó acélcombok,
szorít, élvezed
a két végén gyertyát
égeted.
Száradt viasz
megfáradt emlék,
teljesítményre sarkall
a fémes tűsarok,
bejáratott utak
csúszós kitérők,
hátulról mellbe
az élmény.
Kiadod magadból
mocskos helyiség,
mellékes,
tű és sarok felemészt
elhiszed, vele élsz,
elvonás.
Életfogytig
fizetett menetek,
ajtófélfa jelzés
sosem nőttél fel
a feladathoz,
strigulák egyike vagy,
négyenként egyenkötegelve,
család.
Újraindulsz
adni kell magad,
a gép nem pihen
gyorszervíz, újra jársz
változat
életek
rádül.
Élvezed?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-19 13:43:31 Utolsó módosítás ideje: 2011-05-19 13:43:31
|
|
|