Port a pornak (javított, 2.)
Alapozó púder:
A kiválasztottak felfedezik
az abszolút megújuló energiát,
töpörödve, porrá lényegülve közben,
hogy ne láthassa őket senki.
- Ez a titok. - Jelentik aztán.
Port a pornak:
Erdei utamon barangolva
belerúgok a porba.
Rámegy a tüdőmre. Kiköhögöm.
Ez a vének útja?
Nézek le kiköpött magamra,
káromlom az istent: töpörödöm.
Kőolajból és földmélyi
elemekből szabadult sárkányok
olvassák nyomaimat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-16 18:51:53
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-19 12:08:54