Várom a kocsit
Az elzárt teavíz utáni fülcsengésről
lekésett Moszkva téri,
56-os villamosok
jutnak eszembe.
Következhetne egy sípoló hang,
hazudtam.
Lassan éjfél.
Összeakasztós bajuszú,
parasztok képei a falon,
ostorcsapás nézésükkel
civilizációkészülékemet fenyegetik..
Egy bajszos képű öreg
özvegyét várnám
a kórházból haza,
bárhová igazából csak a falra ne.
A falra még ne!
Aztán Kocsi áll meg.
Megyünk az éjszakába,
mi pesti srácok,
pár fénykép alól összeállva.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-16 18:44:14
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-16 18:44:14