Egész megoldás(javított)
általános
A te kabátod az én párnám volt,
az enyém a tiéd,
Nem engedlek fázni,
magammal takarlak be én.
Belőlem szakadtál ki, és újra rád találtam,
megérte, bármennyi élet volt is mit rád vártam.
Biológiai kábítószer, tisztán a mennyországba veled,
e gonosz világ poklát felülírta a neved.
A mindenség felett, csak a templom torony leselkedett
irigyek voltak a falak. Nem, ezt a fajtát nem érezhetik,
milyen jó, hogy nem adtuk magunk fél megoldásnak,
mennyire megérte hinni benned vakon, abban, hogy egyszer megtalállak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-16 18:17:34
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-16 18:17:34