Egész megoldás
A te kabátod az én párnám volt
Az enyém a tiéd,
Nem engedlek fázni
Magammal takarlak be én.
Belőlem szakadtál ki, és újra rád találtam
Megérte bármennyi élet volt is, mit rád vártam.
Biológiai kábítószer, tisztán a mennyországba veled
E gonosz világ poklát felül írta a neved
A mindenség felett, csak a templom torony leselkedett
Irigyek voltak a falak, nem ezt a fajtát nem érezhetik
Milyen jó hogy nem adtuk magunk fél megoldásnak
Mennyire megérte hinni benned vakon, abban hogy egyszer megtalállak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-16 13:46:26
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-16 13:46:26