(disz)harmónia
tudod -
én már egymás nyakába varrtam
a tegnapokat,
nem érdekel, hogy egyesek
mit mondanak…
őrjönghet köröttem az egész
Világ -
mit bánom a félnótások
hamis szavát…
megsüvegelem az
aznapot -ha
szépen köszön rám, s ha nem
(unott ténfergésben)
várom míg
holnapra vált…
ha a másnap sem különb
a deákné vásznánál, lesz majd
holnapután -talán…
addig is kalapom emelem,
s megyek tovább…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-15 18:22:06
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-15 18:22:06