Családi negatív
Nem szereted, ha fotóznak,
hogy belemásznak a szádba,
mikor ásítasz. Mert nem mernek
a szemedbe nézni. Csak az érdekli
őket, hogy rágj és nyelj. Bekerülnek
a gyomrodba. Megismernek, ha félsz.
Ha rettegsz, felzabálnak.
Nem szeretsz fotózni, belemászni
egy szájba, egy gyomorba. Távolság-
tartó vagy. Egy előhívatlan kép
a szívük alatt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Irodalmi Páholy, 2011/1
Feltöltés ideje: 2011-05-14 08:59:10
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-14 08:59:10