kismagyar
Az Urál hegység lába
éppen belerúg Európába
és kiáltják, hogy ott a gól
Állítólag nem szerencse
hogy beázott a Kárpát-medence
áztatja alkohol
Túlszárnyalták már a gólyák
e kis luknak a kultúráját
messze, messzire
hagyták el és még kihordták
a kavicsokat a szálló gólyák
egy másik semmibe
Kéne már egy gyorsvonat
ami előre nem hátra tolat
és a szél az arcba csap
Kiszellőzött Énnel látja
a megindított vonat-labda
a szerény célvonalt
De itt
Elengedhető érzésekkel
hívnak vissza és engednek el
szűnös szűntelen.
Szóval
Kéne már egy metropolisz
ahol a polgárőrség súlytalan, hisz
a bűn az bűntelen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-13 09:48:32
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-13 09:48:32