azt hittem Jézus vagyok,
titokban
keresztem van.
most gúnyosan kacag a bűn,
vén lotyó a sarokban
azt mondja,
egyszer mindenkinek sikerül.
és megmossa a kocsma
összeokádott udvarán
lábam.
röhögünk,
két részeg állat.
talán sírunk is,
mindegy
lehet csak ő...
lábamon vizes
adidas cipő.