Ellopott hajnal
arcomon a pír e lopott hajnalon
vörös vágy mit szívem hajszálakba önt
vállad gödrén minden íves hajlaton
az ébredő nap árnyéka köszönt
csillogó bronztükör selymes hajad
végtelen vonal egy gyönyörű szájnak
forró a lélegzet mit belém fojtanak
lágyan rezdülő szempillaszálak
mágnes a bőröd kezem mozdul felé
védtelen bársonyán utat keres
megsimít mielőtt rendre intené
szemem mely elmélyült álmodba les
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-13 01:29:52
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-13 01:29:52