Tavaszi szél
Vagyok, mint a tavaszi szél,
tőlem rezdül a falevél,
ha pajkosan fütyörészek,
feléled a madárfészek,
réten röpködök utánad,
hűsítem, ha fáj a lábad,
arcodról a könnyeidet
felszárítom, játszom veled
bújócskát vagy kergetőzőt,
körül szaladjuk az erdőt,
domboldalon megpihenünk,
s elindulunk, ha sietünk.
S ha vihar válik belőlem,
ne menekülj el előlem,
utolérlek, meglocsollak
téged és a madártollat!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-12 07:52:42
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-12 07:52:42