Szépségvihar
arrébb sáncoltak a felhők,
nem zörög a sárga avar.
az eget nézi egy férfi:
elvonult a szépségvihar.
minden felhő melles kicsit
szárazfejű férfit akar
egyik felhő majd a másik
szerint az ki félrekavar
nem tesz forradalmi dolgot
mindegyik csak baszni akar
egész addig míg egy Boldog
beléjük új színt nem kavar
az eget nézi egy férfi:
elvonult a szépségvihar.
jöhetnek a bárányfelhők
új szerelmek százaival.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-10 22:26:54
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-10 22:26:54