Szépen tépem (jav.)
Szépen tépem a teszkós
blokkot, amit a zsebemben
hagytam, amikor a múltkor össze-
futottunk a váci úti teszkóban.
Rajtad rikító piros kabát volt
ami tulajdonképpen undorítóan
állt neked. mondtad, hogy si-
etned kell, hogy vegyél milkatejet
meg mosóport, meg új cipőt, meg
csirkét, fagyasztottat. Nem
rágtad a számba, de nem nekem
veszed, hanem csak magadnak.
Rajtam meg a megszokott kék
kabátom lógott, már évek óta csak
azt hordtam.
Nem mondtam semmit,
csak néztem hogy eltűnsz
a váci úti teszkóban.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-10 22:19:08
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-10 22:19:08