"A Hóhér dala"
Erre készületem.
Ezért gázoltam át valláson, eszmén, emberen!
A kezemben a jövő!
Enyém a hatalom, enyém az erő!
Messziről indultam, ledobtam minden terhet magamról!
Tisztesség, igazság, morál, empátia, csupa sallang, nyűg csak.
Nekem más kell!
Az kell, hogy amit mondok, törvény legyen!
Az kell, hogy ne gondolkozzanak, hanem kövessenek!
Tapsot akarok, és bólogató fejeket!
Tetteim, szavaim eszközök csak, hogy megalázzam, elpusztítsam ellenfeleimet!
Barátaim nincsenek, csak katonáim!
Csak a jelen érdekel!
A félelem éltet és a szorongás!
A saját és a mások félelme, szorongása!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-09 16:22:27
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-09 16:22:27