hétvége
Nem halok meg hétszer közutakon.
Véletlenül sem veszem elő a kapát,
hogy kiskertemben keresztül (meg át).
A kirándulást csomagolva hagyom.
Felhőtlen ég. Napozhatnék, de nem.
Meccs helyett hideg sört sem iszom.
Nincs keresztelőm, esküvőm, válóperem.
Mehetnék gyalog, ha mennék. Nem taxizom.
Csöngetnek. Senki .Beengedem.
Egy vers bujkál. Ipiapacs. Elmarad.
Visszafekszem magamba, mert fölkelek
és őrzöm, amit jövő héten sem szabad.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-09 15:28:06
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-09 18:15:07