delírium
hajnali négykor… hogy mit? ezeken túl?
a kövezeten csikordul, a levegő
a tüdőben, mint betonkocka, pattan
a vaságy húrja; benzinnel mosol hajat,
szőkék előre, a kivetítőnél rovararcú
fehérköpenyes alak; őszi légy csapong,
nyelved száraz tapló, a szomszéd köhög,
hol is vagy most? beszélnek hozzád,
de nem érted; púder ez csak, b’meg,
kamu, de nem tart soká: ahol az eső
születik, ébreszted a hajnalt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-04 14:57:45
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-04 14:57:45