halasztás
1
anyukából minden erő
elszállt a huszadik órára
a bábaasszony homlokára
a halál üde fuvallata írt
fura rajzokat aztán fekete
doktor megragadta a fogót
2
anyukából minden erő
elszállt húsz órára a
szokásos köhögő roham
végén hívni próbált de
görcsberándult tenyerében
a maroktelefon csak némán tűrt
aztán asztalra dőlve a viaszos
vásznon befagyott szemében
a fakózöld
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-04 09:55:21
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-04 16:17:47