Boldoggá avat a halál
( Válasz egy egykori barátnak)
Sokan jönnek majd a nevedben.
Előző életek emlékei - kabátok lógnak a ruhatárban.
Nincs semmi, amiért kár lenne, semmi nincs,
amiért érdemes. Sors, karma, eleve elrendelés,
egymás után landolnak a szemétkosárban.
Mindegy, hogy kommandó, vagy repülőgép.
Mindegy, hogy ki öl meg kit, vagy ki
kezdte, a háború zajlik tovább.
Ezrek égnek egyetlen testté.
Sokan jönnek majd a nevedben.
A hamvak a tenger fenekére szállnak.
Életed titkos másolata a halál.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-04 09:35:46
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-04 09:35:46