ikszel (agyővers)
lába x az a rongyos póló xl
de bőre kivillan mint egy bronzbetét
megbabonáz és combjain a fixszel
várom már a pózokat tán vonz a tét
kattintok párat három megapixel
tüzel rá de közben a lelkem betép
tánca lohaszt le mindig ez a gikszer
ütem helyett most is a lelkembe lép
agyam győz végül ő pofoz nyafog ráz
takarodjak el meg hogy lapátra rak
elkelne bármikor jenő a fodrász
is tapogatta múltkor na szép alak
olyan a nő mint hentesnél a kolbász
fröcsög mégis megkívánom néhanap
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-04 01:25:32
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-05 10:17:10