a Föld ahol élek én
nekem ez a menedék
az ördög tudja csak
mennyire nehéz
e gömb felszínén
a táj amelyet nem láttam
mert láncra kell legyek verve
különben hogy lehetett ilyen
kevés helyen piciny kis életem
ugyancsak parányi szegleten
szeretőd vagyok leföldelt Istenem