Kényszerképzet
Felkeltem ma hétfőn egyből kettő lett.
Hogy is mondta két igen két nem legyen.
Zuhanó kávéscsésze nyelébe kapaszkodom.
De jó lenne egy biztos pont a mozgó rengetegbe.
Ki van ott a kormánynál tizedes?
A szerelem uram ön akarta így.
De most aztán tömlöcbe vele.
Mától a biztos kezű kényszer vezet.
Remélem egy zátonynak.
Vitorlát felhúzni teljes fegyverzetbe támadunk.
Tűz, értettem kapitány úr de hát mit lövünk .
Odagondoljuk tizedes, ez egy csatahajó.
Tűzz,aztán tengerbe a tizedessel mert vissza kérdezett.
Hú de utálom az életet.
Márt majdnem elhittem hogy ez nem a pokol.
Lehet leültek megbeszélni hogy ahogy drágul minden
Úgy lesz egyre kevesebb a bevétel.
Igaz is gondoltam mások gyomor idegéből
Lehet csinálni jó golfütőt.
Pedig hogy megfogadtam nem írok
Ez valami kényszer képzet lesz.
Hogy költő vagyok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-02 15:43:47
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-02 15:43:47