Ha minden megunt szavad
megszűnne hirtelen
de helyettük új
szerelmesebb éled
mikor mások
alszanak
beszéltetnélek
és unnálak-unnálak szüntelen.
Ha mozdulataidat éreznéd
feleslegesnek
mesterek kezével
mind szoborba zárnám
újabb és újabb
márványt
vennék az árán
hogy így mutass
egyre szerelmesebbet.