erőszak az aortapumpában
Balatonban, gumimatracon
fröcsköltelek, amikor
bevallottad.
Málnaízű gombócok között néztelek,
miként fátyolosodsz el,
miként öregszel.
Amikor a kórházban kérdezték,
hogy mi történt,
te azt mondtad, hogy csak
megszédültél.
Amikor a szekrényben vártad,
hogy elaludjon,
azt mondtad, hogy
jót tesz neked a sötét.
Amikor a Balatonban azt mondtad,
hogy nem haragszol,
én haragudtam rád.
Szűkszavú őszön locsoltam
utoljára virágot a sírján.
Te minden hétfőn,
kettőtől négyig.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-01 13:19:39
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-01 13:19:39