Odaát
Világgá kéne menni innen,
fehérek, feketék, négyszögek és háromszögek mögé,
a Csend háta mögé,
eloldva magasságtól és mélységtől,
hamis színektől és nyugtalan kavargástól,
elhagyni ezt a formátlan rendet,
ezt a piactéri zavart,
ahol nem bírunk összehozni egy önálló jelentést,
legalább a kíváncsiság kedvéért,
legalább egy percre,
csak jó lenne felébredni végre.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-30 17:43:31
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-30 17:43:31