Kerítésléc
Had mennyek el.
Had jöjjek vissza.
Had bújjak el.
Sárkányrepülő leszek, vagy
szalmabála mögé rejtett
szerszámos láda, megszerelem véle
a tüzes szekér adagolóját, aztán megoldom
fényképezőgép zárlatát egy
kerítéslécből.
Bumerángot hajlítok, megugrik a
pulzusszám, röpül felé egy
malteroskanál, kiszippantja a
búvárszivattyúval mindenféle
mákos tésztát, de vidám
ecetfák gyúrták ki belőlem ezt a
tükrös mézeskalács szívet,
hogy be lehessen mutatni a
Terror Háza múzeumban, de lásd mégis újra öntik a
fegyvergyárak a vas
békegalambokat,
itt sem kérsz többet, húsz deka parizert.
Mit sajnálsz? A lakatosok olajos sóhaját?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-29 11:15:22
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-29 11:15:22