Kell, hogy legyek
Bárhonnan jöjjenek fellegek,
elfújja azokat is a szél,
kis ideig kell, hogy még legyek,
míg a nap a láthatárra ér,
kell, mert vár rám még munka elég,
jut belőle harmadnapra is,
ha azúr lesz majd ismét az ég,
összegyűlhet pár színes kavics.
Megírhatnám emlékeimet,
átéltem már sok tragédiát,
minderre azt mondom, hogy minek,
arra megy mindenki, merre lát.
Tegnappal az élet rövidebb,
holnapokkal mindig egyre nő,
szeretem az életet veled,
nem lesz még egy, nincs következő.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-27 16:28:20
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-27 16:28:20