A vers nekem nem (v)észkijárat.
A vers nekem több, mint
A levedlett kígyóbőr monológja.
A vers nekem több, mint
Az üvegre ragasztott cetli
Alá szorult porszem monológja.
A vers nekem több, mint
Tévének az irányító.
A vers óraként kattog bennem,
Mint dobozban a tic-tac.
A vers nekem nem (v)észkijárat.