a hentes behúsozott
már senki sem szereti.
a rádió begerjedt
mellette és nem érti
hogy a rendőr mér' dugózott be
és mér' csinál úgy
mintha nem lenne más a kocsiknak
csak játékalagút.
a boltos bevásárolódott
a borász becsiccsentett
az ellenőr bekávézott
és nem is értem hogy ezek
napról napra mér' felejtenek.