Tikk
(S. A.-nak)
ötven után bíbelődsz a csipesszel,
már nem kecsegtet borotva,
csuklón nincs szőr különben sem,
a bajok máshol kereszteződnek a korral.
és nem is halálosak,
hisz epillált az élet,
jól elvagy, gördiuszi, már elvághatatlan.
azért csak irigykedsz,
mert deszkák a lányok, a fiúk kerékszeműek,
elmennek gyorsan
melletted. a mobilon nézik a híreket.
mégis együtt könyökölnek a nappal.
a te napod pedig tikkel,
vég!kiárulás, vég!let:
kiseelégülés-súly a szíveden.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-22 11:58:13
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-22 13:22:09