Városszünet
képzeld a múltkor az utcán
sétálva belebotlottam az időbe
ott hevert a járdán mozdulatlanul
fekete köpeny volt rajta és keménykalap
nem nézett rám és én azt gondoltam
hogy lehet valaki halottan is ilyen elegáns
és élőnek tűnő
az autók mentek és mégis álltak
a levél lehullott és a fán maradt
a keletiből egy kis kört téve
a vonatok is ugyanoda
tértek vissza
én is csak álltam
álltam
aztán továbbmentem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-22 11:31:06
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-22 11:31:06