szervcsere
új fül kell, hogy meghalljam a szépet,
új szem, hogy felismerjelek téged
magamban,
új száj új ismeretlen szavakhoz,
új agy új képekkel
és asszociációkkal,
hogy ezt az egész puzzlet kirakjam,
az új szívet majdnem kihagytam,
hogy majd elvigyem azt is
magammal, ha megyek
(de most el vagyok keveredve
a huzalaiban)
ez meg az,
kis és nagy vérkör,
silabizálom magam egy anatómiakönyvből;
új kezek is kellenek, ügyesek,
hogy kibogozódjak, és
hogy elválasszam a tojás fehérjét a sárgájától,
de legfőként, hosszú kar, hogy elérjek
téged? célt? valamit?, valamit.
Ez csak kívánságlista volt.
Túl hosszú a transzplantációra
a várakozási idő, ha nem indul be
az öngyógyítás mechanizmusa,
el leszek magamban veszve.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-20 22:12:04
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-20 22:12:04