mennyi élet
mennyi élet bennem, variációk halmaza:
kreatív vagyok, eljátszom mind, és
végül ringok, mint katica a fűszálon,
boldogan;
mennyi ember bennem, sok-sok én,
az egyik jó, a másik szép,
kijátszom egyikért a másikat,
A kerítés mögött máglyák,
mellettük jean d'arcok,
az előadás közti szünetben
csipkés párnán pihennek,
szétdobálva álarcaik.
A házakban az ágyak üresek,
Vénusz szüzek vergődnek
vetetlen szerelemben.
Fekszem én is, és nézem,
itt senki sem éghetetlen,
égsz te is, divat lett az égett ülep,
hogy a napi kétszáz érintés meglegyen,
karoljuk át saját vállunkat:
mondjuk azt, hogy tantraszex.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-19 16:39:00
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-16 13:09:59