felnőttként minden kérdés az értelem felé írányul
hogyan lett ez és ez valami teljesen másból
s nézem egyre a pillanatokat a napot
holdat néha látszó csillagokat
gondolkodom hátha valamit megoldhat
de egyszerübb csak csodálni az életet
s nem tulajdonítani értelmet abba
mibe nem lehet