Feljött a nap
Feljött a nap, világos lett.
Vajon kin ejtesz most sebet,
vajon ki lesz, ki megbocsát,
te énnekem vagy én neked?
Vajon ki lesz, ki hajnalig
maszatolja a könnyeit,
aki még sírni sem tud itt,
azon az isten sem segít.
Feljött a nap, boldog vagyok,
hogy élhetek együtt veled,
adott az isten egy napot,
vagy csak órákat, perceket.
Adott erőt is, nem sokat,
de az nekünk már épp elég,
amíg betart, addig lejár
ez a nyúlfarknyi haladék.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-19 06:22:14
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-19 06:23:57