virrasztások
a kiszáradástól gyorsan kihűl a test ezért kellett az infúzió is
állandóan fűtöttem melegvizes palackot akartam venni
lemondtam róla életmentő cseppekre költöttem
pokrócokból építettem tornyokat kedvenc helyeidre
a kályha mellé a faltól is védett kuckót
egyik nap láttam pillanatra összerogyni tested
leköltöztem éjszakára a földre melléd először csak egy takaróra
aztán bevackoltam magam lepedő párna paplan zsebkendő
később már vizes fecskendők is neked mindig égett a villany
vagy legalább egy mécses pislákolt hogy azonnal lássam ha
egyik kezem a nyakad alatt fejed támasztotta meg
másik tenyerem hátad melegítette
az első éjszakán végig egy mantrát mondogattam
félálomba ringatva mindkettőnket hajnalban szétnyúltak mancsaid
feltártad pocakod és doromboltál másnap úgy tűnt jobban leszel
később ahogy közeledtünk néha elbóbiskoltam percekre félórákra
kiszabadítottad magad karom alól sokszor arra ébredtem
a fejem mellett ülsz figyelsz várakozón megértem-e végre
mikor szedem össze a bátorságom és nézek sötétzöld íriszed mögé
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-18 13:52:41
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-18 13:52:41