Lélekétel
Leszállott a vonatfüst mélyen,
alacsonyan, közérthetően.
Elhúzta nótáját a világnak.
Aranyat szenvednek a szentek,
alul begyűjtik tálba,
ez az értelme a világnak.
Először népdalt gyűjtöttek,
majd embert bilincsben.
fájdalomra feszítették a keresztet,
könnyekből tengert nyertek,
ahová elbújhat, ahova mennie kell.
Lélekétel ne engedj el.
Privát mennyországot épített
a szívembe nyaralónak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-18 10:05:10
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-18 10:05:10