Eszembe jut
Eszembe jut majd száz virág neve,
mikor bont lombot a vadgesztenye,
az első levél mikor hull alá,
anyám a mesét hogyan mondaná,
míg simogatná félénk ősz fejem,
hogy csókolna az első szerelem,
könnyeimet majd hogyan törli le
az óvó isten látható keze,
mint illatot, ha körbe hord a szél,
úgy ejt alá, ha dombtetőre ér,
úgy hullat el, mint óvatlan gyerek,
kit csínytevéskor megijesztenek,
hangom se halld, csak érezd, hogy vagyok,
hunyorgok, mint a messzi-csillagok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-17 14:23:03
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-17 14:23:03