ahogy tetszik
Tapsoltak neked, s te csak gúnyosan
nevettél. Dicséretekkel semmire sem
megyünk, mondtad, a bírálat az, mi
előbbre visz. Például ilyen sort, mint ez:
(…), nem írsz le soha. Oké, majd később
egy verset, ami bejön neki. Olvashatja
úgy, ahogy tetszik. Megfejteni nem
tudja. Kevés. De egyre közelebb kerülsz
az érzékelhetőséghez. Keresed hát
a behelyettesíthető szavakat arról,
hogy van, amit nem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-17 00:12:08
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-17 00:12:08