Idén tavaly
nem indultam pedig nagyon akartam
emlékszem milyen ha remegek és
hirtelen tör rám a szerelemhajlam
karomba olvadó meglepetés
még hallottam ahogy dalod a dalban
egy hangjegyet aranykeretbe vés
de télben ősz jött és idén tavaly van
kabát már nyűg de az inggomb kevés
hogy szaladsz el velem őrült kis élet
nézd bolond szavam némán füstölög
esti csendben megint haza kísérlek
hagyom hogy fényekkel írt apró körök
vezessenek s ma ne ints le kérlek
talán múlt lesz a múlt és a most örök
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-16 16:07:28
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-16 16:07:28