Ha kész a döntés
Amíg az ész felfogja mindazt,
amit a szív üzen neki,
addig a hó, bár szállingózik,
az egész várost ellepi.
Mert gyors az érzés lüktetése,
az értelem ötöl-hatol,
amíg a szív birtokba vesz, ő
legjobb esetben is latol.
Mivel az élet túl rövid, hogy
sokat éljek, a szív az úr,
ha kész a döntés, spekuláljon,
kinek lassabban alkonyul!
Én rám az este úgy szakad majd,
akár a nyári zivatar,
nincs idő készülgetni arra,
mert a föld gyorsan eltakar.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-15 13:16:48
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-15 13:16:48