Én nem szeretem a verseket
villáskulcs atomreaktor szenvedek
azért vagyok boldog is
szippantóskocsi táncoljatok
hely munka mellény reflex
letestelem a tested
odaérek vonó horog
internet kapcsolat
japán helyzet.
isten te gonosz vagy
én jobb vagyok nálad
nincs Isten vagy ha van is
még szegényebb mint én
részletre volt a tüzes szekér is
Gyerek koromban behozott az anyám egy galambot a kezében,
miközben aludtam. Felkeltett, de én nem akartam megnézni,
mert álmos voltam csak később, de akkor már elrepült.
Nem tudom ez mit jelenhetett, szerintem a boldogságom volt a galamb,
ami akkor elrepült örökre. Megyünk bulizni.
Szétvágjuk az agyunkat aki minél jobban annál boldogabb.
Táncolunk is mint barmok a karámban.
Végig magányosan végig egyedül.
Hitelezői elől a pénzbe bújt az Isten.
Leszakadt a mennyország.
Élünk még de már megszűntünk létezni.
Mennyetek dolgozni.
Ássátok a sírunkat.
Szent Sátán szobór avatás.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-14 09:03:40
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-14 09:03:40