végül már mindegy
a kor kit temet
és miért
vakít V betűm:
majd kanonizált lesz,
betakarom verssel.
tegnap kidobtam egy lábast,
mert velem együtt odakozmált,
amíg leterített soraimért
bosszút forraltam.
az éjszakám verslázas volt,
és én megalázva
harapófogóval húztam ki
a verset,
mint apa kislánykoromban
a kerítésszögeket.
akkor a lábam vérzett.
az udvaron reggel
láttam, már sok a bogár,
és virágszirmokat kergetnek.
akkor hirtelen minden kedvem elment
a kergetőzéstől.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-11 12:31:14
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-11 12:31:14