Undorító vers
Hányni kell, megállok
egy húgyszagú omladozó fal előtt,
ujjamat lenyomom torkomon
s az olcsó árpalével együtt
életem is kihányom,
aztán még rászólok
egy ablakból bámuló vénasszonyra:
- hé kislány kapj valami rongyot magadra,
és gyere, ebbe' a büdös világba'
csavarogjunk egyet , betöröm a derekad
úgyis régen voltál már gerincre fordítva!
visít a némber
és fogatlan szájából nagyot köp,
nem talál, röhögök
fejem fölött
légyszaros égő himbálódzik
egy kutyák pisálta oszlopon,
erőt gyűjtök indulni, nem egyszerű mert
forog a gyomrom ettől a mocskos világtól,
benne egy részeg alaktól, magamtól,
és ez a kurva hányinger nem múlik.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-09 08:06:17
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-09 18:20:13