Első változat betegségre
hú, kinn a fák virágba borultak,
etetik a világot. tetszett,
mint a sziromcsipkés pocsolyák.
mert serdül az év, bár a tavasz nem hiszem,
hogy terveket sző, csak sóvár.
és én
az éjszaka teraszán
fekszem 39 fokos ágyban.
priznicben a fejgörcsös nap.
mellettem laptop mailt hallucinál.
ismeretlen vagyok most magamnak.
neki is én.
fakír szememben a végtelen
sok tűszúrás, szerelem:
szívemen hurokra kötve
az élet, tárgyak nélküli kiállítás.
orvost hívjak?,
vagy szedjem be az emlékeket,
mint tablettát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-08 18:08:48
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-08 18:08:48